Send oss din CV

Last opp din CV, og send den til oss. Du kan også benytte vår CV-mal hvis ikke du har en CV allerede.

Send CV

Hvorfor velge Folk?

La oss i Folk vise deg hvordan det er å ha et engasjert og personlig rekrutterings- og bemanningsselskap i ryggen når du søker ny jobb!

Noe av det vi tilbyr deg som konsulent:

  • Spennende stillinger for teknisk og administrativt personell – innen ulike bransjer
  • On- og offshorestillinger
  • God oppfølging gjennom hele oppdraget
  • Obligatoriske personalforsikringer/OTP
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Sosiale happenings som Blåtur, Julebord, Pizza/Tapaskvelder
  • Små hyggelige oppmerksomheter ved høytider/fødselsdager m.m
  • Gunstige treningsmuligheter som SATS-medlem

Alle henvendelser blir selvfølgelig behandlet konfidensielt.

Vi ønsker å ha en tydelig tilstedeværelse hos våre ansatte i jobb i form av regelmessig personlig oppfølging ved besøk på arbeidsplassen, samt på telefonen. Vi arrangerer jevnlig kandidattreff hvor vi har mulighet til å skape trygge bånd med våre ansatte, og hvor du kan bygge nettverk. Vi mener det er viktig å vise hvor mye vi setter pris på våre ansattes gode innsats, og sørger derfor for positive oppmerksomheter både ved små og store anledninger.

Med langvarige rammeavtaler har Folk AS sikret seg oppdrag i mange år fremover og kan derfor tilby stabile arbeidsforhold for våre ansatte. Vi søker derfor etter flere dyktige medarbeidere – både ingeniører og prosjektadministrativt personell. 

Sammen med Folk AS har du mulighet for å utvikle deg faglig - såvel som personlig. Vi kan gi deg tilgang til spennende prosjekter og en viktig kompetanseutvikling, i tillegg et solid nettverk som du alltid vil ha nytte av.

Når du jobber som konsulent for Folk AS får du utlevert personalhåndbok slik at du er beredt å ta de utfordringer som kommer på arbeidsplassen.

I tillegg til alle andre nødvendige forsikringer du trenger for å utføre oppdraget, er du selvfølgelig dekket av yrkesskadeforsikring fra første arbeidsdag. Vi følger ellers Arbeidsmiljøloven når det gjelder viktige områder som arbeidstid, ferie og ved sykdom.